0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EVET ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM DR.ÖZ İLE KONUŞTUM KENDİSİNİN AMELİYATI VARDI FAKAT ZAMAN AYIRDI TEŞEKKÜR EDERİM ÖNCELİKLE SORUNUMUZ HALK TABİRİ İLE "GÖT KALKMASI"GÖT KALKMASI NEDİR?GÖT KALKMASI DIŞARDA YAPILAMAYAN ATARIN AİLEYE YAPILMASIDIR ÇÜNKİ DIŞARDA EZİK İNSAN GELİR AİLESİNE HAVASINI BASAR Kİ Bİ BOK ELDE EDEMEZ.SEBEPLERİ:MAL OLMAK,EZİK OLMAK,MAL OLMAK,EZİK OLMAK,GÖTTEN ÇİVİLETTİRMEK,İNŞAATTA GÖTÜNE DEMİR SOKTURMAK VB.ÇÖZÜM(SPECİAL THANKS TO DR.ÖZ):UZUN DÜŞÜNCELER SONUCU METHANOLÜ BİZİM RİNG'E ÇIKARTIP 3 SAAT BOYUNCA AĞLATA AĞLATA DÖVME KARARI ALDIM HİGH KİK LOW KİK KARIŞIMI VE ARAYA DİRSEK SERPİŞTİREREK 3 SAAT BOYUNCA 38 DERECE ATEŞ İLE DÖVÜCEM.VEYA BEN DÖVMİYİM GİT SERSERİLERE YAP O ÖFKE SORUNUNU ONLAR SENİ Bİ GÜZEL PIÇAKLA SİKSİNLER HAHAHAHA ÖFKESİNİ SİKTİĞİM BİDE KONU AÇMIŞ HAPHAOPHAPOSDGOHPSAPOHSADFOP
Beyler saka falan bir yana cidden yazdiklarinizin baya yardimi oldu. Allaha sukur bizimkiler ayri degil, o.acidan pek bir sorun yasamadim fakat benim peder de beni daha 2 sene oncesine kadar hic sikine takmazdi. Baba sevgisinden eksik buyudum. Bu yasa geldikten sonra da ben aramaz oldum o kadar o sevgiyi. Hala bundan dolayi ozguven eksikligim.var. ben de suclamiyorum tabi Sonucta herkesin fitrati farkli. Zaten adam abim vefat ettikten sonra 5 yil.ami gotu dagitmis kendine gelememis. Zaten ben bi sure ananemin yaninda yasadim(misim) kimlikteki yas farki da bundan zaten. Neyse sadede gelecek olursak ozellikle muratin dedikleri aklimi basima getirdi. Zaten ders konusunda onla dertlestiydik bi ara skypeta. Bende de yaraklik var zaten ortada. Pek ilgilenmezdi ama az simartmadilar. Bi dedigim iki olmadi zamaninda, hala da oyle. Bundan oluyo zaten. Ek olarak 3 ay sonra uniye basliyorum. Uni hayati beni paklar insallah. Hepiniz sagolun. Sinavdan sonra skypeta falan bol bol konusuruz bu konulari. Sikik psikiyatrdan daha faydalisiniz lan. Pedofil brony sığır melik, sen de sagol lan