0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iki dakikalığına taşak geçmeyeceksek burada madem ben de yazayım murat gibi. ancak başkalarının üstünden yola çıkmayacağım kendimden bahsedeceğim biraz. elbette benim de hatam var size karşı bu konuda, bu kadar yıldır tanışıyoruz ama adam akıllı konuşmadık bunları diye. ben üç yaşındayken annemle babam ayrılmış, ben o zamanlar bunu algılayabilecek kapasitede değilim. murata kalırsa hala da o kapasitede değilim zaten. ilkokula başladığımda, bunu akıl edebilecek yaştayken tekrar birlikte yaşamaya başladılar. ben üçüncü sınıftayken bunu daha fazla saklayamayıp tekrar ayrıldılar. belki geçen senelerde konuşanlar zaten biliyordur bir evde yalnızca annem ve ablamlarla birlikte kaldığımı. evet belki de baba terbiyesi görme fırsatım olmadı sizler gibi, bu yüzden özür dilerim. bunun dışında da birçok şey yaşadım; daha fazla anlatıp detaya girmek istemem ancak evet annem benimle pek baş edemiyordu babamla arası yüzünden. benim de sinir bozukluğum biraz bu yüzden. iyi geceler.edit: ablamlar yuva kurduğundan beri annem, babam ve ben yaşıyoruz istanbulda.
Yalnız benim babam vefat etti ve hayatım gayet düzgün bence suçu kendinde aramalısın özentiysen özenti değilim ama böyle yaşamayı seviyorum demelisin kendini saklayarak bi boka varamazsın bende mantıklı yazmayı biliyorum ve hayatımın en önemli döneminde hayatının sikilmesini bende yaşadım.