Lan yok ayı seni tokatlıyanı sikicez kulağından tuta tuta off.
ayı deyince küçüklümüğmde bir hikayedaha canlandı gözümde sana onuda anlatayım benim piskolocim bosuk onu çöz skews abi
ben küçüktüm ilkokulda hayatbilgisi dersinden çıktım biraz sinirli biraz atarlıyım işte 3. sınıfta arkadaşm derste enseme balgam kustu ondna dolayı sinirlendim ananı çomartam dedim hoca kafama cetvel attı eğildim yanımdakı kız kör oldu falan bunlar önemsiz neyse halan daha piskolocıl tramfva yaişıyorum bunlarla ilgili herneyse benim okulda çok sevdim bi kankim vardı adı fülüt fikretti çok fena fülüt çalardı ama apğzıyla değil burnuyla aradabir sümü buklaştırırdı fülüte ama iyi çalardı gancık neyse bi okul çıkışı annemize ödev yapcaz deyip bunlarda buluştuk oyuncak ayısı vardı bunun götünü dmakasla kesip siktik siktik siktik çok fenaydı ben okuldaki önlüklü serapı hayal edip siktim ayıyı sonr a pipimden meni aktı şoke olduöm tuvalette ağlayarak bayıldım neyse sonra çok pişman oldum kafma sabun basıp evden kaçtım ondan sonra 1 hafta sonra öğrendmki arkadaş sikiyomış ayıyı annesi dikiyomuş yırtığı arkadaş sikiyomuş annesi dikiyomuş benim için iyrençti ama artık büyüdük ayı sikmiyoz

) bence bundan dolayı bir duygusallayşmam var benim