0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muradin verdigi ceza yetmemis belli ki
sen burda bu yorumları atacağına git best "abinin" götünün yala
Ulan o bi komik, surda bu kac aydir gtaturkte takilan adamin 5 yil onceki mesaji alintilamasi daha bi komik. Neyse kanka ilisme takilsin fuzuli
kendin ayrılman yada bizim seni atmamız inan sikimizde değil önemli olan gitmen klanın ciddi anlamda huzurunu bozuyodun zaten gitmen bizim içinde iyi oldu umarım yine tekrar beni alın diye gelmezsin
klanda olmak çokta sikimdeymiş gibi konuşma amk şimdi diyeceksinki neden ozaman klana geri gelmek istedin ordaki amacım başkaydı ama bu demek olmuyorki siz umrumda değilsiniz yanlış anlamayınbu arada methanol benle ne alıp veremediğin var tekrar soruyorum yani bana olan nefretinin sebebini söylermisin senle pek muhabbetimizde olmadı
klanda olman evet çok sikindeydi daha geçen atıldığında klanda olmama gerek yok böyle takılırız diye sonra 2 gün geçmedi klana geri alınmak istedin aldık daha sonra bize dışarıda arkadaşım yok sizinle takılıyorum bi tek dedin şimdi karı gibi döneklik yapıp sikinde değilmiş gibi ağlama burda değilse siktir ol git o zaman bu forumdan bi daha da girmezsin yani hala gelip burda ötme sikinde değilmişiz gibi amacını siktirtme bana