0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu sefer çalışmama sizleride dahil ettim;
çok iyi cıkmıssın
kardeşim budala ve paranın uzun zaman bir arada bulunamama temalı resmi güzel işlemişsin. hatalı ve lackofsmooth croplı grafiklerinle budalalığın gerçekten kötü olduğunu belirtmişsin. umarım kendini geliştirmene devam edersin. kurtların ayaklarının olmaması da diğer tüm grafikler gibi saçma sapan kesildiğinin de bir göstergesi sanırım. doğu ve batı sentezini iyi kullanmışsın. batının iyi yönlerini aldığımızı iyi vurgulamışsın. ayrıca her resmin farklı ışıklandırılmasıyla ortamda kimsenin birbirinden haberinin olduğu vurgulanmamış eminim bunu bilerek yaptın. yıldızların bol olduğu arka plana glowla beraber 2 adet dağ eklemen eminim senin için büyük bir gelişmedir ve sağ alta yazdığın ve bu muhteşem şaheserini 2 katı değerlendiren " designed by ali bedir " yazı sanıyorum ki imzan çünkü bana ilkokulda yapılan resimlerin arkasına yazılan isimleri hatırlatmadı değil. umarım bu hızda devam edersin. adanadan çıkan ilk photoshop.exe'yi açmayı başarabilen bir birey olacakmışsın gibi. klanımızın veda-i iftiharı olman da ayrı bir şereftir bizim için. umuyorum bu hızda devam edersin ve gtaturk.comda hak ettiğin "yılın en iyi grafikeri" ödülünü kazanırsın. girdiğin projelere yaptığın çalışmaları severek takip ediyorum ve bir abin olarak her zaman seni destekliyorum. iyi çalışmalar.
http://inciswf.com/1293985576.swf
allah seni ıslah etsin seni