0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu konuşmakmı dostum. Adamın dediği laflara bak. Artık zor tuttum kendimi. İnsan utanır. Sınırsız ban az bile ölmüş anneme laf etmesi beni ne kadar kahretti.Anneme laf etmeseydi , değil konu şikayet bile etmezdim.
küfürleri sansürleyince ban atmıyorlar mı
ciddiye mi aldın amk adamlarla dalga geçiyom
Bobik,Bertan ile sen iyi arkadaştın adam zaten seneler önce klandan uzaklaştırıldı halen eski konuları açmak ve üstüne üstlük 5 sene önceki bir tartışmanın capslerini buraya koymak sence ne kadar doğru?Farkettiysen birleşmeden önce yaşanmış bir tartışma bu Bertan'ın nickinde U3r tagi bulunuyor.Muratla ne konuştular birleştikten sonra onu da bilemem ama klanları birleştirdiklerine göre barışmışlardır.Ayrıca unutma lütfen şuan bulunduğun klanın da kurucularından biriydi Bertan.Aranızda ne geçti bilmiyorum ama seni de severdi.Ha daha sonra bir şey olmuştur aranızda o yüzden giydiriyorsundur onu bilemem,ha aranızda bir şey geçmemiştir sadece dalga geçiyorsundur adamla o da sana kalmış bir şey ama fikrimi söylemeden de edemedim.edit:@Nightcrawler Abi bu özel mesaj özelden atılan mesajda istersen "Annenin amccccccccığına koyam!" de mesajı attığın kişi seni ispiyonlamazsa banlanmazsın.
İyi de edilmiş laflar da yenilir yutulur cinsten değil.Halka açmaya ne gerek vardı bunları o anlamda konuştum.