0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kanka sende 5 varda ben 4s kuralini hatirlatiyorum seven sikilir siken sevilir ancak bu hayattaki bazi firsatlar tepilmez o yuzden sikmeye devam
sevgili sorunlari artarsa iliski danismanligi uzman doktor meto sizler icin cevapliyor bolumu acicam titana da haydar dumenlik yapsin diye bolum accam
forumda bazen konular açılır , milletin zengin kız arkadaşları olurdu da bende vay be adamlar bunu mu dert ediyor diyordum. Başıma geldi olay. İlginç şekilde zengin bir kız ile tanıştım . İleri seviyeye kadar geldik. Özel üniye giden biri. Altında lüks arabası var , ehliyeti de yazın almış. Para sıkıntısı yok yani. Benim maddi durumum normal şekilde çok şükür aç değilim . Ama yaptıgı şeyler gururuma dokunmuyor değil. Canım sana şu gömlek çok yakışır diyor , internetten siparişi veriyor ve buluşmaya o gömlek ile geliyor. Ben bunu istemedim diyorum içimden geldi diyor. Birşey deyince de üzülüyor. Sonra bende yemek ısmarlayayım bare diyorum cebimde ne kadar yeterli para varsa o derece biryere gidiyoruz. Benim eski telefonum var kapaklı nokia 1.3megapiksel telefon. 2004 model felandır. Geçende mesaj attı siyah mı yoksa beyaz mı diye. Ne alaka şimdi dedim. Sen bi renk söyle dedi. Bende siyah , asil bir renk dedim. O da tamam canım dedi. Birkaç gün sonra buluşmaya telefon almış şekilde geldi. Iphone 5 32 gb . Kızım sen ne yapıyorsun ben böyle birşey istemedim diyorum yine içimden geldi diyor. Hatta dershaneye arabayla ben seni götüreyim sabahları diyor. Saat 7'de mi uyanacaksın diyorum. sorun olmaz benim için diyor. Yok ben yapamam böyle yük olmayı sevmem diyorum yani alttan hayır istemiyorum diyorum ama anlamadı. Birkaç kere de dershaneye yakın biryere götürdü , bıraktı beni. ne yapacağım bilmiyorum. Sahiplenmesi güzel ama maddi sahiplenme gibi geliyor. Evet.Iphone far pende.