0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
batuhancım benim ne güzel şeyler yazmışın öyle içimdeki sevgi kelepaklarını kıpraştırdın evet onları kıpraştırdın
aşqm kalp
Mustafaİnternet aleminde hic kavga etmedigim,2010dan beri samimi arkadasim olan kutsal kisilik. Zeka dolu laf sokmalari murati aratmaz. Ayni zamanda reelde gorusme firsati buldugum yegane dostum. Kankaligimiz internet alemini asip reelde de can bulmustur. Anlatilmaz yasanir. Simdilik bu kadar eklicem yine severim ben boyle seyleri
ssosik: başlarda bana forumdan giydirenler tayfasının sarsılmaz bir üyesi idi. daha sonra muratın msnde aynı konuşmaya almasıyla dostluğumuz alevlendi, gol oldu yağdı çim sahalara adeta. ne sikten bir deyim oldu ben de anlamadım amınıyüm. Zamanında forumda hepimizi ayakta sikmiştir. Hınzır kişiliğinin yanında aranan bir müzik zevkine ve kültür seviyesine sahiptir. adamdır, aranan kişiliktir. Tıvistır tıvır: bu götelekle dostluğumuz baya eski. hades, ben, bu falan beraber takılırdık hep 2008-2009 arası. gtatürke sikten bi darbe yaptıydık beraber. MPF falan vardı amına koyim orda falan takıldık beraber. Sosyalist ve galatasaraylıdır. 'siz neyi uygun görüyosanız bana uyar' gibi beynelmilel tavırları ve soru sormaçlı hümanist konuları ile de gönlümü tekrardan kazanmıştır. bebeğimsin.splen: kimsenin beni skine takmadığı yıllarda bile benle takılan, beni adam yerine koyan nadir adamlardan biri. eski yıllarda beraber az takılmadık. klan u3r ile birleştikten sonra götüme tekmeyi yeyince splene ağlamıştım hatta. bayadır görüşemiyoruz kendisi arazi olduğu için. tam bir seks kelebeği.onur_baba_67. :sene 2007-2008 falan dostluğumuz san andreas e sktiri boktan txd modları yapmamızla başladı. babadır tam. fazla söze gerek yok. o bir idol.
Sosyalist kısmı değişti kardeşim ya.O yıllarda ergenliğin başı kimlik bulma mücadelesi falan sarmıştım 1-2 kitap falan da okumuştum hatta ama kalpten inanmadığım şeylerle kafamı sikmemem daha doğru.Apolitik diyelim.Seviliyorsun unutma ha sen de.